Lil Wyte & Frayser Boy – B.A.R. (tracklista)

Pisaliśmy już o nadchodzącej premierze albumu pt. “B.A.R.” dwóch legend M-Town – Frasyer Boy i Lil Wyte. W sieci ukazała się tracklista tego materiału:

1 Never Left
2 Bout To Be A Fight (feat Gangsta Boo)
3 A Call From Tha Dope Man (Skit)
4 M.P.W.L (feat Thug Therapy)
5 Come On Let’s Go (feat MJG)
6 Fake Rappers
7 Outside The Shake Junt (Skit)
8 Six O’Clock (feat Jelly Roll)
9 They Don’t Like That
10 Can’t Even Lie (feat Miscellaneous)
11 Hard To Find
12 What’s Street (feat La Chat)
13 Like Me
14 Lil Wyte Speaks (Outro)

Like this Article? Share it!

Leave A Response