Sean C & LV – Loud Dreams Vol. 1

Sean C i LV to znany duet producencki z Nowego Jorku, wyprodukowali między innymi takie znane hity jak: Cant Knock The Hustle, 300 Brolic czy I Miss My Love. Sean C i LV szykują album pt. Loud Dream Vol.1., data premiery nie jest jeszcze określona, ale znamy już tracklistę.

1. “Tomorrow May Never Come” ft. Styles P, A$AP 12vy and CharlieRED
2. “Better Get My Money Up” ft. Tree, Bun B, 100s and J Ivy
3. “Look At Us” ft. Smoke Dza, Big K.R.I.T and Dom Kennedy
4. “Burn It Down” ft. Asher Roth, Devin the Dude, Smoke Dza and Hypnotic Brass
5. “Live For Today” ft. Fabolous, JadaKiss, Bun B, Rob Zoe and Anthony King
6. “Pandemonium” ft. Al Doe
7. “Light Fantastic” ft. J. Ivy and Keon Bryce
8. “Where’s Your Leader?” ft. Prodigy, Remy Banks, CharlieRED and Bun B
9. “Hand In My Pocket” ft. Pusha T and A$AP Ferg
10. “BreakFruit” ft. Raekwon
11. “Busstop” ft. Busta Rhymes

Like this Article? Share it!

Leave A Response