Master P – The Gift (Return Of The Ice Cream Man)

Legenda, założyciel No Limit Records nie śpi, wypuścił właśnie nowy mixtape The Gift, a wśród 21 tracków są tacy goście jak: Rick Ross, Yo Gotti, Fat Trel, E-40, Nipsey Hussle, Alley Boy i inni.


01. Master P - The Game Chose Me (Ft. Maserati Rome)
02. Master P - Poker Face (Ft. Gangsta & Play Beezy)
03. Master P - Real From Day One (Ft. Maserati Rome & Silkk The Shocker)
04. Master P - 23 (Ft. Rick Ross)
05. Master P - What You Thought
06. Master P - No Way
07. Master P - Let Me (Ft. Play Beezy & Gangsta)
08. Master P - I Like (Ft. Maserati Rome)
09. Master P - Be The Best (Ft. Fat Trel & Miss Chee)
10. Master P - Is There (Ft. The Game)
11. Master P - Trunk Fulla (Ft. Yo Gotti & Krazy)
12. Master P - Calling Me (Ft. Young Louie)
13. Master P - Yeah (Ft. Alley Boy)
14. Master P - You A Genius (Ft. Alley Boy) (Remix)
15. Master P - Let It Happen Twice (Feat. Gangsta & Play Beezy)
16. Master P - The One (Ft. Jeremiah & Flite Boy)
17. Master P - Almost Caught (Ft. Alley Boy)
18. Master P - Got The Club (Ft. E-40 & Eastwood)
19. Master P - It's A Jungle Out Here (Ft. Howie T)
20. Master P - Ghost (Feat. Romeo)
21. Master P - What We See (Ft. The Game & Nipsey Hussle)


Like this Article? Share it!

Leave A Response