Fred The Godson – Fat Boy Fresh

Fred The Godson wraca dzisiaj z nowym mixtapem Fat Boy Fresh. Na featach usłyszymy  Dizzy Wright, Bad Lucc, Vado, Chevy Woods, French Montana i innych. Poniżej tracklista i link do pobrania.

1. Intro (Prod by Boy Boy)
2. Nothing To Do Feat. Bad Lucc
3. Everything Feat. Vado & French Montana (Prod by Rick Hertz)
4. Walking Clouds Feat. Masspike Miles (Prod by Masspike Miles)
5. She Call Me God 2 (Prod by Base Beats)
6. I Aint Perfect Feat. Raelis (Prod by J Quest)
7. Quarter Past Three (Prod by The Elements)
8. Floetry Feat. Dizzy Wright & Chevy Woods (Prod by Base Beats)
9. Real Nigga Anthem Feat. Tyler Wood (Prod by Eboniks)
10. Share With Yall Feat. Raelis (Prod by FREAK)
11. Zimmerman Feat. Main Man
12. The Sermon (Prod by Base Beatz)
13. 1st and 15th Feat. Mally Stakz (Prod by Sarom)
14. Elbow Grease Feat. Bam Vito (Prod by Base Beatz)
15. Prey Feat. Cory Gunz (Prod by Mr Authentic)
16. Prisoners Poetry Feat. Reef Hustle (Prod by Sunny Heights)
17. What They Die For Feat. Jaquae (Prod by S Dot Pro) (Prod by S Dot Pro)


Like this Article? Share it!

Leave A Response